Wie zijn we?

Van strategie tot storytelling.

In 2021 richtte ik (Elke Claes – 1984) Flexi Freelance op. Sindsdien heb ik met contentmarketing mijn stempel gedrukt op verschillende bedrijven. Met een achtergrond bij zowel kleine start-ups als multinationals, staat mijn expertise garant voor eersteklas en betrouwbare dienstverlening.

De voorbije 15 jaar vervulde ik een breed scala aan rollen, variërend van product manager en reisconsulente tot marketing assistent. Deze rijke mix van ervaringen in verschillende sectoren heeft me geïnspireerd om Flexi Freelance op te richten. De diversiteit van mijn professionele reis betekent dat ik me naadloos kan integreren en waarde kan toevoegen in elke bedrijfsomgeving. Mijn missie? Bedrijven ondersteunen bij hun contentmarketing, van strategie tot storytelling, iets waar je als drukke ondernemer dikwijls de tijd of expertise niet voor hebt.

Laat jouw verhaal niet onverteld. Tijd om te schitteren met eersteklas content!  Contacteer me en laten we samen magie creëren.

 

“Ik ben zeer leergierig en vind het een must om me steeds bij te scholen, verder te ontplooien en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op vlak van marketing.”

Van start-up tot succesverhaal

9 jjaar geleden stond ik mee aan de wieg van WeTravel2, een reisorganisatie voor personen met een fysieke beperking. Ik bouwde het mee uit tot wat vandaag dé referentie is voor toegankelijk reizen in Vlaanderen. Ik beschik dus over de know-how om een start-up te begeleiden op de weg naar succes.

Enkele van onze tevreden klanten

Danny Bijl marketing
Botko
Heliovision
De Sutter Naturally
Baltimore Aircoil Company
Sempels bouw
Goyvaerts Yannick
WeTravel2
Top-Jumps
Tui
Lenaerts Houten Poorten