Wie zijn we?

Of beter… wie ben ik?

Flexi Freelance werd opgericht door Elke Claes (1984°), een ervaren administratieve duizendpoot.
Ik deed jarenlange ervaring op bij kleine en grote bedrijven in verschillende sectoren en leerde er de kneepjes van het vak – jouw garantie op een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Multi-inzetbaar

Na ruim 15 jaar ervaring als administratief medewerker, reisconsulente, onthaalbediende, projectmedewerker, product manager, internal sales en marketing assistant vond ik het tijd om deze mix aan waardevolle kennis te gebruiken om zaakvoerders bij te staan en hen te ondersteunen bij taken waar ze zelf niet aan toekomen. Daarom richtte ik recent Flexi Freelance op – freelance administratie en marketing.

Mijn ervaring spreidt zich over verschillende sectoren: start-ups, toerisme (KMO’s en multinational), publiciteit, industrie, overheid. Die diversiteit aan sectoren en ervaring maakt dat ik vandaag multi-inzetbaar ben, zelfs binnen hetzelfde bedrijf.

“Ik ben zeer leergierig en vind het een must om me steeds bij te scholen, verder te ontplooien en op de hoogte te blijven van de laatste toepassingen op vlak van office management en marketing.”

Van start-up tot succesverhaal

7 jaar geleden stond ik mee aan de wieg van WeTravel2, een reisorganisatie voor personen met een fysieke beperking. Ik bouwde het mee uit tot wat vandaag dé referentie is voor toegankelijk reizen in Vlaanderen. Ik beschik dus over de know-how om een start-up te begeleiden op de weg naar succes.

Enkele van onze tevreden klanten

Danny Bijl marketing
Botko
Heliovision
De Sutter Naturally
Baltimore Aircoil Company
Sempels bouw
Goyvaerts Yannick
WeTravel2
Top-Jumps
Tui
Lenaerts Houten Poorten

Competenties

  • NL/ENG/FRA/DE
  • MS Office
  • WordPress / Weebly / Wixx
  • Canva
  • Mailchimp
  • Social media
  • Project- en office management

Ontdek hier wat ik voor jouw administratie kan betekenen.

Ontdek hier hoe ik je kan helpen bij succesvolle marketing.