Personal branding fotoshoot

Home » Blog » Personal branding fotoshoot

15 jun 2022 | Geen categorie

Een must voor elke ondernemer of KMO

Personal branding fotografie is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Met mooie persoonlijke foto’s kun je laten zien wie je bent en wat je doet. In de huidige wereld zijn er veel concurrenten, dus is het belangrijk dat je bedrijf eruit springt en goed zichtbaar is. De eerste indruk telt.

Als freelance marketeer wil ik graag het goede voorbeeld geven voor mijn klanten. Afgelopen weekend deed ik dan ook een personal branding fotoshoot. In mijn eigen woning, maar toch nog een beetje uit m’n comfortzone. Maar hey, het resultaat was het meer dan waard. Het leverde me tientallen leuke foto’s op die ik al dankbaar gebruikt heb op m’n website en waar ik nog maanden mee aan de slag kan op m’n socials. De investering meer dan waard!

Credits to Deanxphotography voor het prachtige resultaat

https://deanxphotography.com/

Deel dit bericht

Ik ben Elke Claes, administratieve duizendpoot

Ik help bedrijven met hun administratie en marketing. Of het nu gaat over opvolgen van facturen, klantengegevens bijhouden, social media beheren of blogberichten schrijven. Je kan bij mij terecht voor een brede waaier aan diensten.